Blogs

Blogs van ouders die hun ervaringen delen. Om andere ouders te steunen en verder te helpen, mensen bewust te maken en de kinderpalliatieve zorg te verbeteren.

Blog over leven met een zorgintensief dochtertje

Wat doe je als je pasgeboren baby ernstig gehandicapt blijkt te zijn? Ilse Ooms blogt over haar ervaringen met dochtertje Merle die op 2,5-jarige leeftijd overleed.

Blogs over de behoefte van kinderen in de medische zorg

Ouders vertellen over hun ervaringen en de behoeften van hun kinderen bij gezinsgerichte medische zorg.

Blogs over leven met zorgintensieve kinderen

Moeders, onderwijs- en zorgprofessionals bloggen over herkenbare situaties uit het dagelijkse leven met zorgintensieve kinderen

Blogs over waar ouders van zorgkinderen mee te maken krijgen

Ouders van kinderen met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking, chronische ziekte en/of ontwikkelingsstoornis bloggen over onderwerpen als gezin, relaties, onderwijs, opgroeien en vrije tijd.

Blogs over het inzetten van ervaringen

Marjolein Broeren blogt over voorbeelden uit de praktijk waar ze als ervaringsdeskundige bijdraagt aan betere kinderpalliatieve zorg, sinds het verlies van dochter Maxine die in 2016 op 3-jarige leeftijd overleed.

Blogs over gezinnen met een zorgintensief kind

Mantelmama is dé online community met blogs, nieuws & actualiteiten voor en door gezinnen met een zorgintensief kind.

Blogs over leven met verlies

Marguerite is moeder van Benjamin (3,5 jaar), Olivier (7 maanden oud geworden) en baby Felix. Ze is arts en deelt het verhaal van Olivier en geeft een kijkje in haar leven in haar wekelijkse blog.